család és gyermek

Óvd gyermeked bőrét az első perctől fogva…

Ne hagyd magad becsapni!

Sokan szeretjük a babaolajat,- a mutatós csomagolás, a jól
megkomponált reklámok és az akciók varázsában még boldogan abba a tudatba is ringatjuk magunkat ,hogy a gyermekeinkkel milyen jót teszünk amikor alaposan bekenegetjük őket a mindennapos bőrápolás során.

De valóban így van ez?
Sajnos NEM!

Mivel a valódi 100%-os növényi olajok drágák, a kozmetikai ipar a nagyobb haszon, és a hosszabb eltarthatóság érdekében előszeretettel alkalmazza az olcsó kőolajat, egészen pontosan a kőolaj feldolgozás során keletkezett kőolajhulladékot: a pakurát. Bármily bizarrul is hangzik, ebből a gusztustalan, büdös, ragacsos és rendkívül mérgező veszélyes hulladékból készülnek durva vegyszeres finomítással a kozmetikai szintetikus zsír- és olajkomponensek és a gyermeked BABAOLAJA IS!
A babaolajok zöme színtiszta kőolaj némi szintetikus illatanyaggal és színezékkel.

Fogadjunk, hogy ezek az összetevői a szeretett babaolajodnak:

MINERAL OIL: a leggyakrabban használt kőolajból előállított szintetikus zsír. Bőrbe nem szívódik föl, akadályozza a bőr lélegzését. Petróleum melléktermék, befedi a bőrt, mint a műanyag, eltömi a pórusokat. Gátolja a bőr képességét, hogy semlegesítse a méreganyagokat. Lassítja a bőr funkcióit és a sejtfejlődést. Sok termékben használják (a babaolaj 100%-a ásványi olaj!).

LIQUIDUM PARAFFINUM:
(az ásványi olaj szebben kifejezve!): A Paraffinum liquidum sterilisatum steril paraffin-olaj, kőolajból előállított, szobahőmérsékleten folyékony halmazállapotú (sűrűn folyó) kristálytiszta, íztelen olajszerű folyadék, hosszú szénláncú szénhidrogének keverékéből áll, ami egy nagyon durva bőrkárosító kőolaj származék.

Tudom,hogy minden szülő a legjobbat akarja a gyermekének ezért is szerettem volna egy olyan babaolajat készíteni aminek minden összetevője a babádért van és az egészségét szolgálja. Finom, természetes hidegen sajtolt növényi olajokat választottam.

A Mandulaolaj ,a Szűz Kókuszolaj, a Jojobaolaj és az E-vitamin
lágy harmonikus keveréke valóban segít a mindennapos bőrápolásban,- kockázatok nélkül. Csupa csupa természetesség a baba és a mama örömére!

Keresd termékünket bizalommal a webáruházban! 🙂